Netistä löytyy sopivaa viihdettä tilanteeseen kuin tilanteeseen

Nykyaikana suurin osa useimpien vapaa-ajasta kuluu sosiaalisen median selaamiseen: täytyy tarkistaa tuttujen menemiset Facebookista ja Snapchatista, julkkisten sanomiset Twitteristä, hienoimmat kuvat Instagramista. Sosiaalisen median koukkuun on helppo jäädä, mutta netissä on toki paljon muutakin tekemistä! Internet on oikea kodin viihdekeskus, joka on täynnä mahdollisuuksia monenlaiseen ajanviettoon.

entertainment_171748802

Netflix ja chill

Netflix ei syyttä ole aikojemme käytetyin tv-viihdepalvelu. Netflixin katsominen on verrattavissa television katseluun, mutta Netflix on vapaa mainoksista ja pääset katselemaan mitä mielesi milloinkin tekee. Netflixiä on helppo kokeilla, sillä kuka tahansa on oikeutettu saamaan ensimmäisen Netflix kuukauden ilmaiseksi ilman sitoutumista seuraaviin, maksullisiin kuukausiin. Maksullisista kuukausista eroon pääsemiseksi on kuitenkin muistettava poistaa käyttäjätilinsä – ellei ole ensimmäisen kuukauden loputtua jäänyt koukkuun yhteen Netflixin omista mainioista sarjoista.

Karkota tylsyys nettipelejä pelaamalla

Internetissä on mahdollista pelata monenlaisia uhkapelejä. Nettikasinot ovat pullollaan kaikkea kolikkopeleistä arpojen kautta Blackjackiin ja rulettiin, joiden seurassa kuluu rattoisasti hetki jos toinenkin.

Netissä pääset pelaamaan myös tuttuja Veikkauspelejä, joista suosituimpia ovat Viking Lotto, Lotto, Eurojackpot, ja Keno. Rivit täytät helposti ja nopeasti netissä poistumatta kotisi lämmöstä! Maksu hoituu kätevästi pankkitilin kautta. Suomalaisilla sivustoilla pelaaminen on turvallista, eikä rahojen häviämisestä tarvitse huolehtia.

Spotify on musiikkipalveluiden kuningas

Mikäli kaipaat elämääsi ja vapaa-aikaasi lisää musiikkia, ei Spotify-palveluun liittyminen ole mikään hullumpi ajatus. Spotify:ta pääsee käyttämään täysin ilmaiseksi, mutta tarjolla on myös erikoispalveluita tarjoavia maksullisia tilejä. Spotify ei syyttä ole saavuttanut äärimmäistä suosiotaan, sillä tältä kanavalta löytyy kappale kuin kappale – musiikkikirjasto on huikean kokoinen, ja mukana ovat niin vanhat kuin uudetkin artistit ja kappaleet. Spotify kulkee kätevästi mukana älypuhelimessa autoon, lenkille ja mökille.

Tabletilla kirjasto kulkee mukanasi

Kirjojen lukeminen ei koskaan poistu muodista, vain lukumediat muuttuvat. Nykyisin kirjat kulkevat mukana e-kirjan muodossa tabletissa vaikkapa Kindlessä. Internetistä on löytyy lukemattomia määriä e-kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Haluamansa kirjan löytää takuulla, jos siitä on valmis maksamaan, mutta myös ilmaisia e-kirjoja on tarjolla valtavat määrät, jos vain osaa niitä etsiä.